U kunt beveiligingsgroepen die niet meer nodig zijn verwijderen.
Belangrijk: Verwijder een beveiligingsgroep niet als het de enige beveiligingsgroep is waar een gebruiker aan gekoppeld is. Verplaats de gebruiker als u de beveiligingsgroep wilt verwijderen. Verwijder geen beveiligingsgroep waarvoor nog uitnodigingen in behandeling zijn.