Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruikers aan een beveiligingsgroep toevoegen of eruit verwijderen

Modified: 13 aug 2026 Viewpoint For Projects Project Management Help

U kunt nieuwe gebruikers aan een beveiligingsgroep toevoegen, of gebruikers die er niet meer in zouden moeten staan verwijderen.

  1. Klik op Beheer onder de onderneming, locatie of het project waarin de beveiligingsgroep is aangemaakt.
  2. Klik op Beveiligingsgroepen.
    Er verschijnt een lijst met beveiligingsgroepen.
  3. Rechtsklik op het muis pictogram naast de beveiligingsgroep en selecteer Leden beheren.
  4. Klik op Snel zoeken of Geavanceerd zoeken om gebruikers aan deze beveiligingsgroep toe te voegen. Klik op Verwijderen om een gebruiker uit deze beveiligingsgroep te verwijderen.
  5. Klik op OK.
Indienen

Table of Contents