Als u wilt dat mensen die geen toegang tot Viewpoint For Projects™ hebben de items in een document container kunnen bekijken, kunt u een openbare container aanmaken en vervolgens een link naar die openbare container verzenden.
- Rechtsklik op de plaats waar u de document container wilt aanmaken en ga naar Nieuw > Document container.De wizard Container instellen verschijnt.
- Voer een Naam en Beschrijving voor uw container in.
- Vouw het gedeelte Openbare bestanden uit en selecteer Is openbaar.
- Als openbare gebruikers alle revisies van de items in de container moeten kunnen zien, selecteert u Alle revisies openbaar.Als dit niet geselecteerd is, zien gebruikers alleen de laatste revisie.
- Als u wilt dat de container gedurende een bepaalde periode openbaar blijft, selecteert u Vervaldatum en voert u een datum en tijd in.Zodra de tijd verstreken is, verandert de container in een standaard document container.
- Hiermee bepaalt of u wilt dat andere gebruikers meldingen ontvangen wanneer er activiteit plaatsvindt in deze container. Selecteer onder Standaard e-mail ontvanger de activiteit waarvan u gebruikers op de hoogte wilt stellen en selecteer vervolgens de gebruikers die u meldingen wilt laten ontvangen.
Optie Beschrijving Toevoegen Schakel dit keuzevakje in als ontvangers op de hoogte moeten worden gesteld wanneer er nieuwe items aan de container zijn toegevoegd. Wijzigen Schakel dit keuzevakje in als ontvangers moeten worden geïnformeerd wanneer items in de container zijn gewijzigd. Reviseren Schakel dit keuzevakje in als ontvangers op de hoogte moeten worden gesteld wanneer er nieuwe revisies in de container zijn gemaakt. Belangrijk: Ontvangers kunnen alle items zien die naar deze container zijn ge-upload.Als u het veld Ontvangers leeg laat, neemt de container de ontvangers over van de onderneming, de locatie, het project of de container waarin u het hebt aangemaakt. U kunt ontvangers op elk gewenst moment bekijken, toevoegen en verwijderen door te rechtsklikken op de container en naar Configureren > Deze container te gaan. U kunt ook gebruikers verwijderen die zijn overgenomen van de onderneming, de locatie of het project. - Als u bepaalde velden verplicht wilt maken wanneer gebruikers items aanmaken, klikt u op het plus symbool naast Veld voorkeuren en stelt u de velden die u verplicht wilt maken in op Waar.
- Klik op Voltooien en daarna op OK.