U kunt een classificatieschema verwijderen wanneer u het niet meer nodig hebt. U kunt de globale classificaties niet verwijderen. Items die verwijderde classificaties bevatten, geven die classificaties in rood weer.
- Rechtsklik op de onderneming en selecteer .
- Selecteer de classificatie die u wilt verwijderen en kies het Prullenbak symbool.
- Kies Ja in het bevestigingsvenster.