Overslaan en naar de inhoud gaan

De workflow opslaan en inschakelen

Modified: 25 jun 2026 Viewpoint For Projects Project Management Help

Workflows kunnen worden opgeslagen zodra ze zijn voltooid of worden opgeslagen als concept om er later weer aan te werken.

  1. Om een voltooide workflow op te slaan, klikt u op Workflow opslaan boven aan het formulier Workflow ontwerper. Als u een workflow als concept wilt opslaan, klikt u op Opslaan als concept op het scherm voor het aanmaken van de workflow.
    Er verschijnt een bevestigingsbericht.
  2. Sluit het dialoogvenster Workflow ontwerper.
    In het dialoogvenster workflow wordt een lijst met workflows weergegeven, waaronder de workflow die u zojuist hebt aangemaakt. De nieuwe workflow is standaard uitgeschakeld.
  3. Klik op het symbool om de workflow in te schakelen. U kunt een workflow uitschakelen door op het symbool te klikken.
  4. Klik op OK zodra de workflow is aangemaakt en ingeschakeld.
  5. Controleer of de workflow goed werkt door middel van grondige tests.
Indienen

Table of Contents