Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruikers uit een panel intrekken

Modified: 13 aug 2026 Viewpoint For Projects Project Management Help

Nadat u een workflow hebt opgeslagen en ingeschakeld, kunt u gebruikers die lid zijn van een panel op elk gewenst moment intrekken, zonder dat u de gebruiker uit de workflow lijst hoeft te verwijderen.

Wanneer u gebruikers die panellid zijn intrekt, ontvangt u een pop-up om u te laten weten van welke workflows de gebruiker lid is, zodat u de workflows kunt wijzigen nadat ze zijn ingetrokken. De lijst met workflows is ook beschikbaar in het activiteitenlog van de gebruiker, zodat deze op een later tijdstip kan worden geraadpleegd.

Bij het bekijken van de workflow worden alle ingetrokken gebruikers weergegeven met een doorhaling door hun naam, zodat het duidelijk is welke gebruikers nog actief zijn binnen het project en welke vervangen moeten worden.

Indienen

Table of Contents