Als meer dan één gebruiker een item offline beschikbaar maakt, wijzigingen aanbrengt en daarna de wijzigingen uploadt, ontstaat er een conflict. Na het uploaden van een wijziging in de Desktop app, moet u de Status pagina controleren, om te zien of er geen conflicten zijn en uw wijzigingen zijn ge-upload.
- Rechtsklik op het symbool in uw systeemvak.
- Selecteer Status.
Het venster Document status verschijnt.

- Kijk onder Conflicterende wijzigingen om te zien of daar items vermeld zijn.
| Optie | Beschrijving |
|---|
| Als er geen items vermeld zijn onder Conflicterende wijzigingen | Uw items zijn ge-upload naar Viewpoint For Projects™. |
|---|
| Als er wel items vermeld zijn onder Conflicterende wijzigingen | Een andere gebruiker heeft het item ook gedownload en vóór u wijzigingen ge-upload. Het conflict oplossen: - Vanuit Viewpoint For Projects™ gaat u naar de container waarin het oorspronkelijke item zich bevindt.
- Ga naar .
- Klik op Bestand(en) selecteren.
- Selecteer uw revisie van het conflicterende item en klik op Openen.
- Converteer het naar een revisie.
|
|---|