Overslaan en naar de inhoud gaan

Taken sluiten

Modified: 13 aug 2026 Viewpoint For Projects Project Management Help

U kunt een taak sluiten wanneer de opdracht is uitgevoerd en er naar verwachting geen werk meer aan de taak zal worden gedaan. Hiermee wordt de status van de taak gewijzigd in Gesloten Opgelost.

Watch the video or use the written steps below to learn how to close tasks.

Opmerking: You can resolve and close a task in one step by right-clicking on the mouse icon and selecting Close. Enter information about the resolution of the task in Body Text, select Is Resolved?, and click OK.

  1. Op de pagina Items van de taak container die de taak bevat, klikt u op de Naam van de taak.
    Het venster Taak eigenschappen verschijnt.
  2. Voer informatie in over de oplossing van de taak in Hoofdtekst.
  3. Selecteer in Toegewezen aan de gebruiker die de taak heeft uitgevoerd.
  4. Voer 100 in het veld Percentage gereed in.
  5. Klik op OK.
Hiermee wordt de status van de taak gewijzigd in Gesloten Opgelost. U kunt geen informatie meer aan deze taak toevoegen, tenzij u deze opnieuw opent.
Indienen

Table of Contents