Als u een taak hebt aangemaakt die u niet meer nodig hebt, kunt u die verwijderen, afhankelijk van uw rechten.
- Rechtsklik op de pagina Items van de taak container op het muis pictogram
naast de taak en selecteer Verwijderen. - Als de taak eerdere revisies heeft, selecteert u de revisie die u de huidige wilt maken.
- Voer de Reden in waarom u de taak verwijdert.
- Selecteer Volledig taak item verwijderen.
- Klik op OK.
Opmerking: Als u per ongeluk een taak hebt verwijderd, neemt u contact op met Support met de naam en de vorige locatie van de taak.