Als u eerder en item openbaar hebt gemaakt, kunt u de openbare status verwijderen, zodat het weer privé wordt. Als u een link naar een openbaar item naar gebruikers hebt verzonden, werkt die link dan niet meer.
- Navigeer naar de items.
- Selecteer de items die u privé wilt maken.
- Ga naar Acties > Openbaar maken.
- Selecteer Openbare status verwijderen.
- Kies OK.