U kunt een item uitchecken om het te reviseren en tegelijkertijd voorkomen dat andere gebruikers dat item kunnen reviseren.
Wanneer u Live Revise gebruikt, worden documenten automatisch uitgecheckt totdat u het document weer hebt opgeslagen in Viewpoint For Projects™.
- Navigeer naar het item dat u wilt uitchecken.
- Rechtsklik op het muis pictogram
voor het item en selecteer Uitchecken in het menu. - Voer in het veld Dagen vasthouden het aantal dagen in dat u wilt voorkomen dat anderen het item reviseren.
- Voer in het veld Reden een reden in voor het uitchecken.
- Klik op OK.
Na het uitchecken kunt u ervoor kiezen om het uitchecken te annuleren als u geen wijzigingen in het document aanbrengt en het wilt ontgrendelen. U kunt het uitchecken annuleren door te rechtsklikken op het muis pictogram
voor het item, Uitchecken annuleren te selecteren, een Reden in te voeren en op OKte klikken.
U kunt ook inchecken nadat u wijzigingen in het item hebt aangebracht door te rechtsklikken op het muis pictogram voor het item en Inchecken te selecteren. U wordt naar het scherm Revisie wijzigen geleid, waar u informatie over de nieuwe revisie kunt invoeren.